Відео

Громадські майстерні: спільний проєкт БФ “МХП – Громаді” та ПРООН

Відкриття громадських майстерень дасть можливість місцевій молоді якісно проводити дозвілля, навчатися і перймати досвід у місцевих майстрів. Також тут можна буде продовжити життя зламаним речам або самотужки, або звернувшись до досвідченого фахівця на місці — задля цього не треба буде їхати в районний чи обласний центр.

Мета проєкту — підтримка та розвиток підприємницького потенціалу жителів громад у сфері побутового обслуговування, надання жителям громади високоякісних побутових послуг, наближення їх до місць проживання громадян.

Грантовий проєкт «Запуск громадських майстерень у 3 громадах Черкаської області» впроваджується у межах спільної ініціативи «Посилене партнерство для сталого розвитку», що реалізується UNDP Ukraine/ПРООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Швеції. Проєкт реалізовано Благодійна організація “Благодійний фонд “МХП-Громаді” за фінансової підтримки МХП та активної участі громади. Співавтор проєкту — Черкаська агенція регіонального розвитку.

Бюджет проєкту — 1 140 000 гривень. Із них 499 тисяч інвестував БФ «МХП — Громаді», 570 тисяч — ПРООН, який фінансує Уряд Швеції, а ще 71 — Черкаська агенція регіонального розвитку.

Розвиток громад: партнерство МХП та Миронівської ОТГ

Саме з Миронівки в 1998 році розпочав свою історію МХП — підприємством, з якого згодом виріс холдинг, став «Миронівський завод з виготовлення круп і комбікормів».
Сьогодні на території Миронівки ведуть свою діяльність вже три підприємства — МЗВКК, «Легко» та «Урожай». Підприємства разом з Благодійним фондом “МХП – Громаді” активно підтримують розвиток інфраструктури міста та допомагають у реалізації соціально-важливих проєктів.

Підписатися на новини